El col·legi d’infantil la Immaculada d’Albaida torna al seu edifici original després de ser rehabilitat amb aportacions de pares i feligresos

0
645
Imatge de la inauguració de la rehabilitació a Albaida.

L’edifici ha sigut rehabilitat per a albergar als xiquets de fins a 5 anys alumnes de l’escola que van fundar les religioses Filles de la Caritat fa 140 anys

El col·legi infantil la Immaculada d’Albaida torna al seu edifici original després de ser rehabilitat gràcies a les aportacions de pares i feligresos de la parròquia de l’Assumpció de La nostra Senyora del municipi.

L’edifici ha sigut rehabilitat per a albergar als xiquets de fins a 5 anys alumnes de l’escola que van fundar les religioses Filles de la Caritat fa 140 anys. Fins ara els 50 escolars acudien diàriament a un edifici cedit per l’ajuntament però aqueix no era la «llar» que les Filles de la Caritat havien construït i que l’any 2008 van cedir a la parròquia.

Ara, i gràcies a les aportacions econòmiques dels propis pares i de la feligresia de la parròquia Assumpció de La nostra Senyora, l’edifici que sempre va ser seu de la institució acadèmica ha pogut ser rehabilitat.

Els alumnes podran començar una nova etapa escolar en l’edifici i centre pastoral després de Nadal, quan les instal·lacions estiguen totalment adequades a les necessitats dels xiquets. L’edifici comptarà a més amb aules per a catequesis i un local per a la Càritas parroquial.

El bisbe auxiliar de València, monsenyor Javier Salinas, va presidir la missa d’inici de curs i la benedicció del nou edifici. «Va ser un dia inoblidable amb la solemne missa de benedicció i enviament dels Agents de Pastoral i la posterior inauguració del centre parroquial, que hem dedicat a Sant Lluís Bertrán per la seua vinculació a la nostra ciutat d’Albaida, amb les instal·lacions per al col·legi la Immaculada», explica el seu rector Antonio Ferrando.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí