El col·lectiu ‘el Ganxo’ de Benigànim retrà homenatge a Ovidi Montllor en la III Festa Estellés

0
1005
Programa de la III Festa Estellés de Benigànim
Programa de la III Festa Estellés de Benigànim

La Festa Estellés que des de fa 5 anys celebra el Col·lectiu Cultural ‘El Ganxo’ de Benigànim estarà dedicada a homenatjar a Ovidi Montllor. La festa, tindrà lloc este divendres 18 de setembre incloent la inauguració d’una exposició i el tradicional sopar  i recital de poesia tant del poeta de Burjassot com del canant i poeta alcoià.

Des d’El Ganxo afirmen que, després de 2 anys aplegant més de 150 persones a la plaça, consideren la d’enguany una de les més especials, ja que s’aprofitarà per destacar la figura d’Ovidi Montllor, un dels artistes més importants que ha donat l’escena musical valenciana.

Com els anys anteriors, la festa es celebrarà a la Plaça Major de Benigànim però enguany, com a novetat, començarà a les 20h amb una exposició anomenada ‘El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances’ que ret homenatge al poeta l’alcoià. Estarà exposada en la Sala d’Exposicions de la Casa Ribelles a la mateixa Plaça Major.

En finalitzar, allà mateix a les 21,30h, començarà el sopar de baix braç. Es poden comprar tíquets per al sopar a 5 euros a l’Espai Jove de Benigànim, a l’Ajuntament, la Casa de l’Arrop o posant-se en contacte amb qualsevol dels membres del CC El Ganxo. Es podran comprar fins dijous de vesprada.

El punt i final el posarà el recital de poemes, a partir de les 23h, on es recitarà Estellés i Ovidi Montllor i hi participaran membres del grup de teatre l’Embolic, del Col·lectiu Amics de l’Art, l’IEVA, el Grup de Danses, la Coral el Micalet i Francesc Mompó entre d’altres col·lectius de la Vall d’Albaida.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here