El Club Bàsquet Benigànim celebra demà el V Torneig de Nadal on presentarà els equips de la seua escola

0
859
Torneig de Nadal
El torneig es farà al pavelló municipal de Benigànim

Demà dijous 24 de desembre se celebrarà la V edició del Torneig de Nadal organitzat pel Club Bàsquet Benigànim (CBB) i per al qual es comptarà amb la participació dels Club San Pedro de Moixent, el Club Bàsquet Genovés i el Bàsquet Manuel.

Esta competició, que es desenvoluparà al pavelló municipal, servirà també per presentar els equips del CBB de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil masculí i infantil femení. El torneig tindrà la modalitat triangular en totes les categories excepte en infantil femení on es jugarà un encontre normal entre el CBB i el San Pedro de Moixent.

L’horari del torneig començarà a les 9h a la pista A amb el triangular de les categories prebenamí, mentre a la pista B hi haurà la coompetició de benjamí. A les 10h es farà la presentació dels equips de l’escola del CBB; a les 10,30h hi haurà el triangular a la pista A en categoria aleví, mentre a la pista B hi haurà el partit d’infantil femení entre el CBB femení i el San Pedro de Moixent. Tancarà la jornada esportiva a les 12h el triangular de les categories d’infantil masculí.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí