El cisma intern de Compromís per Xàtiva provoca la retirada d’una de les candidatures de les primàries

0
1155
Empar Penades
Empar Penades

La regidora Empar Penadés ha anunciat que renuncia a presentar candidatura i que impugna l’assemblea celebrada este dijous, deixant en el procés intern a Ferran Minguet i Xavi Vidal

Compromís està partit per la meitat a Xàtiva, i l’últim que ha evidenciat esta divisió interna és la retirada d’una de les tres candidatures que ahir es va anunciar que optarien a competir per encapçalar la llista electoral el pròxim mes de maig. Es tracta de la candidatura de la regidora Empar Penadés, que ho va dir este dijous en l’assamblea de la formació, anunciant a més que impugnava esta mateixa sessió en la que es va aprovar el reglament de les primàries.

Penadés ha criticat «les formes» i també explica que com a problema de fons està la personalitat del Bloc dins de Compromís, apuntant que no es respecta la seua veu. Així en la votació en la assemblea es va plasmar la divisió amb un resultat en el que s’aprovava amb 14 vots a favor i 13 en contra.

Després de la renúncia de Penadés queden com a aspirants a les primàries dos perfils diferents, la del veterà Xavi Vidal, militant històric de 57 anys, i per l’altra banda Ferran Minguet, i el jove de 29 anys i secretari local del Bloc, Ferran Minguet.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí