El circuit ‘Rock a la Vall’ portarà música de grups de la comarca a sis municipis

0
854
Cartell del circuit
Cartell del circuit

Els ajuntaments d’Agullent, Albaida, l’Olleria, Otos, Quatretonda i Salem, amb el suport del SARC, han promogut la creació d’un circuit de rock a la Vall d’Albaida, que tindrà lloc durant els mesos de juliol, agost i setembre. L’objectiu del projecte és potenciar la música feta a la Vall d’Albaida, i per això en cada municipi participant al projecte es realitzarà un concert on actuarà un grup consolidat del panorama del rock en valencià, juntament amb un grup de la comarca. El circuit ‘Rock a la Vall’ arrancarà la setmana que ve, el dissabte 16 de juliol a Otos amb l’actuació d’Sva-ters i els ontinyentins Atzukak.

El programa del ‘Rock a la Vall’ passarà per Agullent també al mes de juliol, coincidint amb la Nit Jove que tindrà lloc el 30 de juliol, i que comptarà amb l’actuació de Va de Bo i dels albaidins Neuròtics. El 20 d’agost Philantròpic actuarà a l’Olleria acompanyat pels ontinyents la Trocamba Matanusca. El 5 de setembre el camp de futbol de Quatretonda acollirà un concert d’Auxili i Extraviats, i uns dies després, el divendres 9 de setembre, els Sva-ters actuaran a Salem amb la complicitat de la Trocamba Matanusca. El circuit es tancarà a Albaida el 30 de setembre amb l’actuació a l’avinguda de la Fira dels grups Tardor i la formació local Neuròtics.

Tots els concerts inclosos a ‘Rock a la Vall’ són gratuïts i tindran lloc a l’aire lliure. El circuit compta amb el suport del Programa de Projectes Culturals Intermunicipals de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí