El Circuit Ricardo Tormo de Cheste suspén temporalment la seua activitat esportiva amb motiu de la pandèmia

0
3867
Circuit Ricardo Tormo de Cheste.

El Circuit Ricardo Tormo ha suspés de manera temporal la seua activitat esportiva fins al 21 de gener, data en què, si la situació sanitària ho permet, tornarà l’acció, segons apunten des de la Generalitat.

Després del confinament perimetral decretat amb motiu de l’evolució de la pandèmia a la localitat de Cheste, s’ha suspés tota activitat esportiva en el terme municipal de què forma part el Circuit Ricardo Tormo, seguint les directrius de la resolució emesa per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Entre altres, se suspenen les activitats de formació de les escoles del Circuit de joves pilots tant d’automobilisme i de motociclisme, la Cuna de Campeones i la Fórmula de Campeones, a més dels entrenaments en pista dels pilots del Centre de Tecnificació i les activitats de l’escola de conducció Fast Circuit.

El primer esdeveniment de l’any, el Duatló del Circuit, previst per al diumenge, 10 de gener, ha sigut suspés. A més, han sigut cancel·lats o ajornats els entrenaments previstos a la pista del Gran Premi per part de diferents escuderies de GT que havien programat els seus entrenaments d’hivern a Cheste i unes rodades de motos d’usuaris privats.

L’acció tornarà a la pista Gran Premi el 21 de gener, si la situació sanitària ho permet, amb totes les mesures de seguretat a disposició dels usuaris de les instal·lacions del Circuit, que en els mesos previs ja ha posat en marxa les seues activitats complint els protocols de les federacions internacionals i les autoritats sanitàries, assenyalen les mateixes fonts.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí