El Circuit Ricardo Tormo de Cheste instal·la punts de càrrega de vehicles elèctrics durant el Gran Premi

0
654
Cheste
Un dels moments de la presentació.

El Circuit Ricardo Tormo ha instal·lat al pàrquing principal del recinte dos equips per a oferir punts de càrrega als vehicles elèctrics durant el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, col·locats per Ovans, enginyeria especialitzada en mobilitat sostenible, i amb el suport de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial.

La directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), Julia Company, el director general del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert, i Daniel Sánchez, soci director d’Ovans, han estrenat la instal·lació, que s’activarà amb motiu del Gran Premi i que restarà de manera permanent a les instal·lacions de Cheste.

Sánchez ha explicat que es tracta de “dos punts de càrrega, amb dos connectors cada un, que ofereixen una potència de 22 kW per presa, telegestionats i d’accés lliure i gratuït”. L’activació del servei es pot dur a terme per mitjà d’una targeta o a través de l’app Electromaps.

Per a Company, l’objectiu principal de la Conselleria d’Economia Sostenible en matèria energètica és la transició cap a un nou model energètic basat en les fonts d’energia renovables i l’eficiència energètica i, per a aconseguir-ho, “és fonamental el canvi en la mobilitat”. En aquest sentit, ha subratllat que l’Ivace disposa d’un pla d’impuls de la mobilitat elèctrica, que preveu ajudes econòmiques “per a impulsar la incorporació del vehicle elèctric a la Comunitat Valenciana, així com per a la instal·lació de punts de càrrega, ja que el desplegament de la infraestructura de càrrega elèctrica és un aspecte fonamental per a aconseguir estendre l’ús dels vehicles elèctrics al nostre territori”.

“El Circuit sempre tracta d’atendre i seguir l’evolució del sector del motor i amb aquest acord, a més d’oferir un nou servei als nostres aficionats, ens alineem amb la tendència dels esports de motor i de l’aposta per la mobilitat sostenible”, ha apuntat el director general del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here