El circuit de la Vega d’Albaida tornarà a allotjar un campionat d’Espanya de ‘Quad Cross’

0
1028
Quad Albaida
Cartell anunciador de la prova

El circuit d’Albaida de la Vega tornarà a allotjar un campionat estatal de motos quad. Així el traçat comarcal serà la seu el pròxim 18 d’octubre del VI Campionat d’Espanya de ‘Quad-Cross’, una de les proves considerades més espectaculars del calendari motociclista. El campió estatal es decidirà així este any amb esta prova única.

La inscripció esarà oberta fins el 14 doctubre a través dels canals habituals. El dissabte hi haura la sessió d’entrenaments lliures i el paddock obrirà les seues portes a partir del divendres 16 a les 14h. Els entrenaments lliures de dissabte es faran de 10 a 14h, mentre que els entrenaments de diumenge en diferents categories es faran de 9 a 11h. La competició es desenvoluparà en dues mànegues per cadascuna de les tres categories entre les 11,15h i les 13,40h. El lliurament dels premis es farà a les 14,20h.

El Moto Club Albaida, la Federació Valenciana de Motociclisme i la Reial Federació Espanyola seran els encarregats d’organitzar l’espectacle. Les entrades tindran un cost a finestreta de 10 euros, però la compra avançada a través de Caixa Ontinyent tindrà un cost de 6 euros. Els aficionats que tinguen carnet de soci de la Fundació d’Albaida obtindran les entrades a la meitat de preu.

Els interessats en participar o en assistir a l’event, poden trobar la informació a la pàgina www.motoalbaida.com.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí