El Circuit de Cheste celebra la segona cita del Ferrari Challenge Europa

0
1474
Ferrari.

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la segona cita del Ferrari Challenge Europa, la competició monomarca de la Scuderia que torna al calendari del Circuit dos anys després de la seua última visita.

Els 488 Challenge celebraran dues carreres tant en la jornada del dissabte com en la del diumenge, una del Trofeu Pirelli per als pilots que acrediten un palmarés i una altra de la Coppa Shell per als denominats Gentlemen Drivers.

A més de l’acció esportiva en la pista, el cap de setmana es completarà amb una infinitat d’activitats per als propietaris i per a la resta d’aficionats de Ferrari, englobades en el que la firma italiana denomina ‘Passione Ferrari’ i que du a terme la seua primera trobada europea aquest cap de setmana a València.

Per primera vegada a Cheste, es posarà en marxa el programa ‘Passione Ferrari Clinic’, en el qual monitors oferiran l’oportunitat a diversos propietaris de traure el màxim rendiment als seus potents cotxes.

Entrada lliure

L’entrada per als aficionats és gratuïta i a més de poder gaudir de les carreres des de la tribuna de boxs, el públic tindrà accés lliure a les exposicions de vehicles que s’instal·laran al pàdoc del Circuit.

Les activitats de Ferrari s’estendran durant tota la setmana posterior a les carreres amb les activitats dels XX Programmes i de l’F1 Clienti els dies 2 i 3 d’abril amb l’ajuda de tutors de la talla dels pilots Marc Gené i Olivier Beretta, amb més de 20 cotxes en pista, inclòs algun monoplaça de l’era de Michael Schumacher.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here