El cicle ‘Descobreix la nostra Comarca’ torna de nou a Benissa amb una ruta a la cova de la Garganta

0
1124
Foto d'arxiu d'una de les excursions.

El cicle d’activitats, organitzades pel Grup de Muntanya Margalló i la regidoria d’Esports de l’ajuntament de Benissa, inicia la seua temporada 2018/19 el diumenge, 18 de novembre, amb una ruta que eixirà des de Benissa fins a la Cova de la Garganta, en el terme municipal de Senija. Entre altres destinacions, aquesta nova temporada estan previstes excursions a Parcent, Xàbia o Dénia, entre altres poblacions veïnes.

Descobreix la nostra Comarca és una iniciativa que pretén aproximar la riquesa paisatgística del nostre entorn més immediat, amb activitats dirigides a tota la família i amb diferents graus de dificultat, una aposta ferma per posar en valor la riquesa de l’entorn de la Marina Alta.

En aquesta ocasió, durant la primera activitat del cicle 2018/2019, es visitarà el paratge de la cova de la Garganta, en el terme municipal de Senija, un lloc volgut i emblemàtic per a la ciutadania. Durant el trajecte de la ruta es visitaran diversos espais típics del nostre terme de Benissa, com alguns riu raus o altres indrets.

L’eixida tindrà lloc a les 8.30 h des de l’aparcament del Col·legi Públic Manuel Bru. Aquest recorregut estarà guiat, en tot moment, per Miguel Ángel Soliveres Fullana. Amb una distància d’11,5 km, es considera com de dificultat mitjana, estant previst que es realitze en aproximadament 3 hores i 30 minuts, sent el desnivell acumulat de 180 metres.

Com en l’edició anterior, les persones interessades en participar han d’inscriure’s obligatòriament al Palau d’Esports Sant Pere, al tel. 965 733 392 o per correu electrònic a l’adreça esports@ajbenissa.es abans de les 12 h del divendres 16 de novembre.

Donades les característiques dels recorreguts seleccionats, cal portar roba còmoda i calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Es recomana que, si els participants porten gos, que vaja lligat. L’èxit de l’activitat durant les passades edicions suposa un nou al·licient per a l’edició d’enguany.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí