El Centre Ocupacional ‘José Antonio Bodoque’ celebra el I encontre de proves motrius del projecte ‘Juntos lo Logramos’

0
1363
Imatge de participants de les jornades.

20 persones usuàries del centre de titularitat municipal participen al programa que patrocina Fundació Mapfre

El Centre Ocupacional de titularitat municipal ‘José Antonio Bodoque’ d’Ontinyent ha celebrat a les instal·lacions del centre el primer encontre de proves motrius del projecte ‘Juntos lo Logramos’ de la Fundació Mapfre. Aquest es un projecte en el que la Fundació Mapfre patrocina a diferents centres ocupacionals per a que puguen dur a terme entrenaments i encontres de proves motrius amb usuaris del seu centre.

Les proves Motrius son proves on es treballen principalment les habilitats bàsiques dins d’un col·lectiu d’esportistes als quals per les seues característiques físiques funcionals els resulta mes complicat practicar altres tipus d´activitats esportives més reglades i que requereixen un major domini motriu. La directora del Centre Ocupacional, Teresa Vilaplana, explicava que al centre ontinyentí son 20 els esportistes que formen part del programa. L´encontre ha consistit en una bateria de proves, agrupades en cinc estacions i tots els esportistes han passat per totes elles obtenint un puntuació i classificació final.

La regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, destacava l’interès d’activitats com aquestes, que estenen els beneficis de la pràctica esportiva a les persones usuàries del centre.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí