El centre històric de Sagunt torna a convertir-se en escenari d’una pel·lícula de Bollywood

0
671
Imatge del rodatge a la plaça de l'Ermita de la Sang.

‘Srkaru Vaari Paata’ és el títol de la pel·lícula que s’ha rodat a Sagunt a través de la Film Office de Sagunt

Ahir va tindre lloc en el centre històric de Sagunt el rodatge de la pel·lícula ‘Srkaru Vaari Paata’, un títol provinent de Bollywood. Este rodatge ha sigut organitzat per la Film Office Sagunt que gestiona la delegació de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt. El gestor de localitzacions ha sigut José Trullenque, de la Film Work Spain, que treballa en estreta col·laboració amb Film Office Sagunt i Film València.

Durant la jornada, que es va viure de manera intensa a Sagunt des de les 7.30 fins a les 20.00 hores, van deixar la ciutat amb la curiositat de veïns i turistes. La pel·lícula es tracta d’una producció de Gopi Narravula (de Foreign Productions India), que ha triat a Sagunt com a escenari de cinema de Bollywood, en diverses localitzacions del centre històric i especialment des de la jueria. També han rodat a Barcelona i a València, a la Ciutat de les Ciències i la plaça de la Verge.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha manifestat que «tenim una ciutat referent i particularment un centre històric mil·lenari que és un motiu d’atractiu per a la nostra ciutat i pel qual venen a conéixer-nos moltes persones. En este cas una productora de Bollywood ha volgut utilitzar la nostra jueria com un emplaçament privilegiat per a una de les seues pel·lícules. És molt important que també a través de la cultura, en este cas de les pel·lícules, es puga conéixer el nostre municipi, i això ens permetrà arribar més lluny i continuar sent un referent de turisme, que ja som per dret propi».

Al que Moreno ha afegit: «Treballem des de la Film Office per a intentar aconseguir que precisament la nostra ciutat siga escenari de múltiples projectes artístics, per a intentar arribar més lluny i que continuem creixent en riquesa i llocs de treball».

Així mateix, des del departament de Turisme agraïxen la col·laboració de la delegació de Mobilitat Urbana, per la gran labor de la Policia Local en tasques organitzatives. També han agraït als veïns de Ciutat Vella per acollir i col·laborar en el bon funcionament del rodatge.

Este tipus d’esdeveniments promocionen la ciutat a escala internacional i posicionen la ciutat de Sagunt com un destí complet, al mateix temps que obri els ulls a inversors i turistes per la rellevància i importància cultural de la nostra ciutat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here