El centre de salut de l’Alcúdia compta amb una nova zona de mostres PCR a la que s’accedeix des del carrer

0
924
Imatge del nou espai habilitat al centre de salut de l'Alcúdia.

L’Ajuntament de l’Alcúdia dota al centre de la nova construcció substitueix la carpa que es va posar el mes de maig per a esta mateixa finalitat

El centre de salut de l’Alcúdia ja compta amb una nova zona on es prenen les mostres PCR, un espai al que s’accedeix des del carrer i sense necessitat d’entrar a l’edifici sanitari. Aquesta zona, amb la qual l’Ajuntament de l’Alcúdia ha dotat el centre, ,substitueix la carpa que es va instal·lar a finals del mes de maig per realitzar aquestes tasques.

Es tracta d’una ubicació molt propera a una porta lateral de la tanca perimetral cel centre, per tal de poder evitar aglomeracions al pati i a l’interior del centre de salut.

Amb la carpa es va funcionar durant tot l’estiu i la tardor, però en arribar el fred i els episodis de vent i pluges, la coordinació del centre va demanar l’ajuntament si es podia estudiar una millora en les condicions de la consulta. L’ajuntament en desembre va començar a adequar esta consulta que, mentre dure la pandèmia, serà utilitzada exclusivament per a presa de mostres COVID-19. Es tracta d’una estança amb una porta al carrer i una altra al pati cel centre, que disposa d’electricitat i facilita la labor dels sanitaris, i també el benestar dels usuaris.

D’esta manera, s’aconsegueix evitar aglomeracions al pati i a l’interior del Centre de Salut i que els usuaris puguen mantenir una distància prudencial mentre esperen ser atesos.

L’Ajuntament de l’Alcúdia recorda que el consistori també ha dotat el centre de noves línies telefòniques en veure la necessitat per a l’assistència no presencial de la ciutadania i s’han ordenat les zones d’espera a l’aire lliure, marcant en terra direccions d’entrada i eixida i línies amb la distància de seguretat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here