El Centre de Salut de la Pobla de Vallbona incorpora dos nous metges a la seua plantilla i un cotxe per a fer visites a domicili

0
1229
Centre de Salut de la Pobla de Vallbona.

La Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana ha anunciat que diversos Centres d’Atenció Primària veuran incrementada la seua plantilla. És el cas de l’ambulatori de la Pobla de Vallbona, al qual se li han assignat dos nous metges. L’edil de Sanitat en el consistori poblà, Javier Nóvoa, explica que amb aquestes noves incorporacions «reduirem el nombre de pacients a càrrec de cada metge/a a menys de 1.600, com a xifra mitjana».

Nóvoa recorda que, des de 1999, no s’havia incrementat el personal sanitari adscrit al Centre de Salut de la Pobla de Vallbona. «En canvi, en el temps que portem de legislatura, són ja tres les ocasions en les quals s’augmenta el personal mèdic. En 2015 hi havia 8 metges en aquest centre, enfront dels 12 amb els quals comptarem a partir d’ara».

L’edil de Sanitat assegura que es continua avançant en el necessari procés de millora del Centre de Salut de la Pobla. «Després de l’ampliació de l’edifici, amb la creació de 9 consultes noves, 2 condícies adaptades i un ascensor, ara no solament gaudim d’unes millors instal·lacions, sinó que també millorem l’atenció sanitària i la càrrega de treball dels professionals, ja que hem baixat la mitjana de cartilles que s’assigna a cada metge: de 2.100 hem passat a 1.600″.

A més, des del passat 1 de febrer, el Centre d’Atenció Primària de la Pobla de Vallbona compta amb nou vehicle que està a la disposició del personal sanitari que ha de desplaçar-se als domicilis de les persones malaltes. Després d’haver dut a terme les pertinents negociacions, ara a la Pobla de Vallbona hi ha un vehicle que està destinat a esmenar aquesta situació, i és la Conselleria de Sanitat qui s’encarrega de cobrir les despeses».

Javier Nóvoa afig que la millora estructural i assistencial de Centre de Salut de la Pobla de Vallbona «sí que ha sigut un assumpte prioritari» al llarg de tota la legislatura. Nóvoa assegura que l’actual equip de govern «continuarà duent a terme un treball constant i silenciós, però que millora l’assistència a la ciutadania i les condicions de treball del personal sanitari».

Per a vore las notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here