El Centre de Dia de Discapacitats i el Centre Ocupacional d’Ontinyent tornen al 100% d’activitat per primera volta en tota la pandèmia

0
1450
La regidora Paula Soler s'ha reunit amb les directores dels centres.

La vacunació de personal i persones usuàries permet recuperar la normalitat en els dos centres de gestió municipal

El Centre Ocupacional i el Centre de dia de Discapacitats d’Ontinyent tornaven esta setmana al 100% d’activitat per primera volta des del confinament de març de 2020. La regidora de Política per a les Persones, Paula Soler; la directora del Centre de Dia de Discapacitats, Susi Rodríguez; i la nova directora del Centre Ocupacional, Teresa Vilaplana, es reunien per valorar la situació a estos dos centres socials de gestió municipal, on la vacunació del personal i les persones usuàries permet ja recuperar la normalitat horària, tot i que es mantindran les mesures de prevenció de contagis.

Paula Soler explicava que “després d’haver tingut que tancar les portes de març a juny durant la irrupció de la pandèmia. Des d’aleshores, i una volta aprovats els plans de contigència, es reobria al 50% de funcionament, atenent-se en setmanes alternes a les persones usuàries. Ara per fi, amb el personal i les persones usuàries ja vacunades, podem tornar a atendre a totes i tots alhora, el què és una molt bona noticia tant per l’ajuda que és per a les famílies com per allò que suposa després de més d’un any de pandèmia”.

Tant Susi Rodríguez com Teresa Vilaplana agraïen l’actitud de les families de les persones usuàries, “que han entès quina era la situació i han mantingut una actitud exemplar que ha estat de molta ajuda per fer front a la situació a tots els nivells. Amb la implicació de totes i tots, en tot aquest temps no hem tingut més que alguns casos aïllats però cap brot, cosa que parla bé de les mesures preses als centres però també de la conscienciació de les famílies”, apuntaven.

Paula Soler lamentava que tot i que el personal d’estos centres ja s’ha vacunat, el ritme de vacunació entre el personal del departament de Serveis Socials municipal està sent molt baix, “cosa que no entenem, ja que es tracta de serveis essencials que fan atenció presencial i que no mereixen menys celeritat que altres professionals als que sí s’ha vacunat ja de manera efectiva”, assenyalava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here