El CEIP Verge dels Desemparats d’Oliva lliura a l’Ajuntament 250 exemplars de la reedició de “Dotzena i Mitja de Llegendes del Pinet”

0
717
Oliva
Un dels moments de la presentació.

L’Associació de Mares i Pares (AMPA) del CEIP Verge dels Desemparats d’Oliva ha presentat el llibre “Dotzena i Mitja de Llegendes del Pinet” i ha fet entrega dels 200 exemplars que ha adquirit el departament de Cultura i Biblioteques i els 50 adquirits pel departament d’Educació.

A l’acte han acudit Susi Moya, presidenta de l’AMPA, Vicent Gracia, professor i coordinador de maquetació del llibre i Lola Sanchis, professora i coordinadora d’aquesta segona edició.

La segona edició, segons fonts municipals, ha estat molt esperada des que el Servei de Biblioteques, en col·laboració amb l’Escola Municipal de Teatre, ha popularitzat les llegendes amb la seua teatralització recorrent el barri cada mes de gener. La primera edició del llibre, que va constar de només 5.000 exemplars, feia temps que estava esgotada.

L’equip que ha coordinat aquest treball ha remarcat l’orgull que suposa poder reeditar aquest llibre i fer arribar a més gent les històries recopilades per Domènec Morell i que “totes i tots nosaltres hem escoltat al llarg de la nostra vida de la ciutat d’Oliva. Per completar l’alt valor acadèmic i docent d’aquest document, s’han afegit als textos i els dibuixos, la traducció al castellà i a l’anglés”.

“Com que enguany no hem pogut organitzar la tradicional ruta literària de les Llegendes del Pinet, ens complau doblement la notícia de la reedició del llibre. El valor afegit de les il·lustracions fetes per artistes locals el converteix en una autèntica joia i des de l’Ajuntament no podíem deixar de donar suport a aquesta iniciativa”, ha assegurat el regidor de Biblioteques, Julio Llorca.

La regidora d’Educació, Maria Josep Llorens ha agraït la iniciativa i ha confessat que li agradaria poder-lo regalar a totes les xiquetes i xiquets d’Oliva perquè conegueren un poc més el poble on estudien i on viuen.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here