El CEIP Pare Moreno de Moixent està sense calefacció per un contracte “reprotxable”

0
557
CEIP Pare Moreno
CEIP Pare Moreno

El PSPV de Moixent ha denunciat que els prop de 380 alumnes del CEIP Pare Moreno no compten en les seues classes amb calefacció perquè dues setmanes després d’iniciar-se els treballs per a instal·lar una nova caldera esta no s’ha posat en funcionament. Els scialistes afirmen que “aquesta és l’última de les conseqüències de la nefasta gestió de l’equip de govern de Ciudadanos i PP en aquesta matèria”.

Recorden que el PSPV ja va denunciar que en març de 2015 l’anterior equip de govern del PP va adjudicar el contracte de manteniment de les calderes de l’Escoleta Infantil i del Col·legi Públic a una empresa l’administrador de la qual és un membre de les llistes populars en les passades eleccions municipals. “Ho van fer mitjançant la figura del contracte menor, i encara que legal, és èticament reprotxable. Aquest contracte es va adjudicar per un preu d’1.612,32 euros pel manteniment d’ambdues calderes. Però la veritat és que a data d’avui, i des d’abril de 2015, el consistori ha abonat més de 39.000 euros en diverses factures de la mateixa empresa i en concepte de múltiples reparacions. Els socialistes podem afirmar-ho amb rotunditat posat que comptem amb les còpies de totes aquestes factures”.

El grup municipal socialista recorda que ve mostrant la seua preocupació per l’estat de les calderes al llarg de tota la legislatura i ja advertim a l’equip de govern que resultaria més econòmic instal·lar unes noves que obstinar-se a reparar-les. A més del clar perill que suposava que continuaren en funcionament unes calderes tan antigues.

Així doncs “malgrat els advertiments del grup socialista, l’equip de govern es va obstinar a continuar malbaratant diners públics en innombrables reparacions. Per fi, fa diverses setmanes, van decidir canviar la caldera de L’Escoleta Infantil. I fa dues setmanes es va començar a canviar la caldera del Col·legi Públic”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Quan algú sense vergonya aconsegueix el poder

Per al portaveu del grup municipal socialista: “no es pot consentir que tanta reparació ens haja costat a tots els moixentins i moixentines més de 39.000 euros i demanarem responsabilitats per açò. Amb menys d’aqueix preu es podrien haver comprat calderes noves en el seu moment. És un balafiament injustificable. Al final s’ha fet tot tard i malament perquè el dany econòmic ja està fet i ara li va a costar a les arques públiques els diners invertits en reparacions durant any i mitjà més les dues calderes noves que s’haurien d’haver posat fa ja mesos. A més de que la falta de previsió per part de la regidoria de manteniment ha portat a haver d’instal·lar una nova precisament en el mes en què comencen a baixar les temperatures. Coneixent el mal estat de les calderes haurien d’haver-se decidit a l’estiu, aprofitant l’aturada escolar. A Moixent les temperatures en aquesta època de l’any són bastant baixes, sobretot en les primeres hores del matí quan donen començament les classes. Els alumnes/as no tenen perquè pagar les conseqüències de la mala gestió i la falta de previsió de l’equip de govern. Exigim que la calefacció es pose en funcionament com més prompte millor pel bé dels nostres xiquets i xiquetes. Els que presumien de bons gestors en el seu programa electoral s’estan cobrint de glòria”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here