El CEIP Orba d’Alfafar representa ‘Un somni amb Guillem’ com a part d’un projecte innovador

0
1629

Hui divendres el CEIP Orba d’Alfafar amb la col·laboració dels ajuntaments d’Alfafar i Benetússer ha clausurat el projecte d’investigació i innovació educativa “L’art amb Guillem” aprovat per la Conselleria. Com a colofó al projecte  80 alumnes han representat l’obra de teatre “un somni amb Guillem” al Centre Cultural El Molí de Benetússer.

Al final del curs escolar 2015-2016, naix la necessitat al claustre del CEIP Orba d’ Alfafar  de millorar la convivència al centre. Durant el curs 2016-2017 es va treballar en  alumnat de primer i segon, i amb la col·laboració de les famílies, les tècniques de pintura, escultura i estampació.

A finals de maig comptaren amb la visita del pintor i escultor mallorquí Guillem Crespí Alemany que assistí a l’exposició amb tots els treballs realitzats per l´alumnat i que  els apropà encara més a la seua obra. Al Febrer de 2017 decidiren presentar-se a la convocatòria  de projectes d’investigació i innovació, siguent aprovat.

Des del centre volen “ressaltar i fer palesa que la igualtat d’oportunitats ha d’estar present en cadascuna de les accions educatives que es duguen endavant a l’escola pública. És per això que pensem que aquest projecte és una oportunitat per al nostre alumnat, una oportunitat de crear, manipular i dramatitzar”, a més de  “promoure i ficar en relleu la importància de l’Educació Artística a l’etapa d’Educació Primària, la seua contribució a l’educació integral, i a la cohesió en el més ampli sentit del seu significat. Destacar que aquest projecte no és sols un treball de l’àrea de Plàstica, ja que té com a pilar fonamental el més important avui en dia en un centre educatiu, millorar la convivència del nostre alumnat i de tota la Comunitat Educativa”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Benetússer firma tres convenios para seguir impulsando la economía local

El seu projecte  KA1 que presentaren al febrer també ha sigut aprovat amb una dotació de 23.197€ amb el que podran implementar tant la seua formació en llengües com l’observació de diferents escoles en altres països europeus.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here