El CEIP La Carrasca d’Oliva organitza la «Marató a l’escola» per a defensar la cultura de l’esforç

0
1245
Oliva
Marató a l'escola.

La Comunitat Educativa del CEIP La Carrasca d’Oliva ha organitzat aquest divendres, 3 de desembre, la Primera Marató Escolar del seu centre. Amb els dorsals ja llestos per a ser utilitzats en la prova reina de l’atletisme olímpic, aquesta activitat està relacionada amb la Marató de València que enguany compleix el seu 41 aniversari i que tindrà la seua celebració el diumenge pròxim, 5 de desembre.

Segons l’equip directiu, encapçalat per Fani Tur, «aquesta Marató Escolar es realitza per tal de treballar i aconseguir els objectius de fomentar l’educació integral de l’alumnat, mitjançant la millora de la qualitat educativa i d’activitats que fomenten la interacció, el companyerisme i la superació respectuosa. També pretenem lluitar contra el sedentarisme i l’obesitat que és una de les xacres que actualment tenim en la societat i de la qual molts i moltes joves sofreixen quasi sense adonar-se’n».

A més, i com a objectiu global, des de l’equip docent i directiu destaquen que aquesta activitat està dissenyada per demostrar que “la cultura de l’esforç” sí que té recompensa, per això la defensem des del centre i la promovem amb activitats físiques que suposen un repte per a l’alumnat i per a l’equip docent.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here