El CEIP El Garbí de l’Eliana és seleccionat en un programa escolar europeu de foment del menjar saludable

0
815

L’alumnat del centre El Garbí, de 3 a 12 anys, participa en la campanya “A menjar sa”, que vol conscienciar els xiquets i les xiquetes de la importància de consumir fruita i hortalissa, i llet i productes lactis produïts de manera respectuosa amb el medi ambient.

Es tracta d’un programa europeu que gestiona la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

L'Eliana
Cartell de presentació de la campanya.

El col·legi rep aliments frescos, de proximitat, perquè l’alumnat conega les característiques i també els prenga. Cadascú dels xiquets i xiquetes han rebut un bol elaborat amb fibra de blat, per tant reutilitzable i biodegradable. També se’ls ha obsequiat un imant de nevera amb motius de vida saludable.

La campanya inclou tallers i excursions per a conéixer de primera mà l’elaboració de productes sans. Part de l’alumnat del Garbí ha anat esta setmana a Alboraia i han vist com es cultiva la xufa i com es fa l’orxata.

La directora del centre, Inma Izquierdo, considera molt efectiva esta campanya perquè fa aprendre als alumnes directament el valor de l’alimentació saludable i, com a anècdota, xiquets que han arribat de fora de la Comunitat Valenciana estan coneixent fruites que no havien vist mai, com ara els nispros.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí