El castell de Xàtiva rep 3.000 visitants en el pont de Tots Sants i l’ajuntament parla de nou «rècord»

0
1201
Castell de Xàtiva

Turisme Xàtiva torna a estar present amb un estand en la Fira de Cocentaina

El Castell de Xàtiva ha tingut un total de 2.880 visitants en el pont de Tots Sants que va tindre lloc de l’1 al 4 de novembre, una xifra que es considera un nou «rècord» de visitants al que passa per ser un dels principals monuments de la ciutat.

El dia de major afluència de públic va ser dissabte 3 de novembre, amb un total de 890 visites. En segon lloc, se situa el dijous 1 de novembre, dia de Tots Sants, amb 757 visites. A continuació, trobem diumenge 4 de novembre, amb 704 visites. Finalment, divendres 2 de novembre, malgrat ser dia laborable, el castell va registrar 529 visites.

Per una altra banda per tercer any consecutiu, Xàtiva va exposar els seus atractius turístics a la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Amb aquesta iniciativa, Turisme vol aprofitar la gran afluència de públic i la proximitat de la capital del Comtat per donar a conèixer el ric patrimoni monumental i cultural de la nostra ciutat, en un esdeveniment que frega els 400.000 assistents any rere any.

La regidora de Turisme, Mariola Sanchis, valora que “les accions de promoció que estem duent a terme estan donant resultats, per eixa tendència a l’augment en el número de les visites al castell. D’altra banda, les dades són un al·licient per continuar treballant pel turisme a la nostra ciutat”.

A l’estand s’exposaren les distintes publicacions de promoció turística, com ara la guia “Xàtiva monumental”, tríptics, fullets d’allotjaments, restaurants i gastronomia, a més de publicacions específiques sobre el castell i les rutes temàtiques dissenyades per a visitar la nostra ciutat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí