El castell de Xàtiva és el que més entrades ven a través de la web de l’associació de castells i palaus d’Espanya

0
1224
Castell de Xàtiva.

La regidora de Turisme Raquel Caballero va participar ahir en la II Assemblea de l’organisme, que compta ja amb més d’un centenar de membres

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Xàtiva, Raquel Caballero, ha participat en la II Assemblea de l’Associació i Club de Producte Turístic de Castells i Palaus d’Espanya, emmarcada en la Xarxa Nacional de Patrimoni Històric, i que es va celebrar a Madrid.

Durant el matí, la pròpia associació va destacar especialment el Castell de Xàtiva, ja que es tracta de la fortificació més sol·licitada a l’hora d’adquirir les entrades a través de la pàgina web oficial de Palaus i Castells d’Espanya. «Estem molt satisfets perquè en aquesta assemblea es va posar en valor a la nostra ciutat i al seu castell, ja que es tracta del que més entrades ven a través d’una pàgina web que aglutina al més d’un centenar de membres que en formem part», ha manifestat la regidora de Turisme Raquel Caballero.

La cita va estar inaugurada per la Secretària d’Estat de Turisme, Isabel María Oliver, i va començar amb un resum de les actuacions de l’any 2019 i del Pla d’acció per al proper any 2020 a càrrec del president de l’Associació-Club de Producte Turístic, Javier Fitz-James Stuart. Posteriorment es va parlar de l’Estratègia de Distribució del producte de la Xarxa Nacional de Patrimoni Històric amb turoperadors i agències per al 2020, així com del Pla Estratègic i els nous desenvolupaments en l’àrea de gestió comercial de la plataforma de promoció i venta online de la Xarxa.

A més a més, en aquesta Assemblea també es va donar a conèixer l’experiència d’alguns castells de la Comunitat Valenciana com ara Peníscola, Cullera i Villena; a més de presentar un projecte de TVE al voltant de castells i palaus de la xarxa i parlar de la Xarxa Nacional de Paradors.

Xàtiva forma part d’aquesta xarxa des del passat mes d’octubre de 2018. En ella estan integrades més d’una cinquantena de localitats espanyoles, amb la intenció d’aprofitar turísticament i de forma integral castells i palaus espanyols que compten amb un incalculable valor patrimonial i històric.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here