El castell de Festes d’Ontinyent inclourà un final amb 500 efectes en 30 segons

0
3233

L’Ajuntament encarrega a la veterana pirotècnia Nadal-Martí l’execució de l’espectacle que tindrà lloc en la nit de dissabte 27 a diumenge 28 des del recinte firal

El castell de focs artificials de Festes d’Ontinyent inclourà 14 conjunts diferents de focs i un final amb 500 efectes en 30 segons. Són alguns dels aspectes destacats de l’espectacle oferit per l’Ajuntament i que tindrà lloc a les 2 de la matinada de dissabte 27 a diumenge 28 d’agost amb disparada des del recinte firal, després de la processó de la Baixada del Crist.

Des de l’empresa que durà a terme el castell, la veterana pirotècnia Nadal-Martí de l’Olleria, Diego Nadal ha explicat que “El castell es composa d’un total de 14 conjunts de foc cadascú amb colors i formes diferents. Abundaran els efectes multicolor i intermitents, amb la novetat dels lluentons roigs, i destacant també les palmeres de kamuro amb carcases groses. Tots el conjunts seran disparats amb un ritme creixent en temps i quantitat”. El final serà especialment impactant, amb més de 500 efectes indiciduals disparats en uns 30 segons. En total la durada estimada és de quasi 10 minuts, durant els quals es dispararan prop de 100 kgs de pòlvora.

Pirotecnia Nadal-Martí es una empresa fundada en 1932 de la que actualment es propietària Nuria Consolación Martí Botella, bisnieta del seu fundador. En la llarga trajectòria d’esta empresa destaca el primer premi que en 1966 va obtenir en el concurs internacional de Mónaco. Als últims anys ha participat a les falles de València fent-se càrrec d’alguna de les mascletades oferides per l’Ajuntament de la capital del Túria.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí