El Castell de Cullera s’apropa als 30.000 visitants en 2021 i recupera els nivells prepandèmia

0
2628
Visitants del Castel de Cullera.

La regidora de Patrimoni Històric, Amparo Jover, afirma que «tots els indicadors ens diuen que estem en el camí de la recuperació, que anem per la senda correcta»

El Castell de Cullera s’acostà als 30.000 visitants durant l’any passat. Aquestes xifres apunten a la recuperació del turisme amb una tornada a dades semblants al període de prepandèmia.

La regidora de Patrimoni Històric, Amparo Jover, ha mostrat la seua satisfacció per les dades. «Tots els indicadors ens diuen que estem en el camí de la recuperació, que anem per la senda correcta», ha ressenyat.

«Les visites al Castell sempre són un pulsòmetre de la situació i és evident que en estos moments ens trobem novament en un període de creixement. Un creixement que es traduïx en més visitants, més dinamització de l’economia local i, en definitiva, més ocupació i més coneixement i difusió del nostre patrimoni local», indica Jover.

No en va, el creixement de 2020 a 2021 es revela exponencial. El nombre de turistes que van passar pel Castell cullerenc va ser un 50% més respecte a l’exercici anterior.

«Estem en dades prepandèmia, la qual cosa indica que la temporada ha sigut bona amb increments similars també en la resta dels diferents museus amb els quals compta la ciutat», conclou Jover.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí