El Casal Jaume I d’Ontinyent ofereix un Taller d’Iniciació Musical per a xiquets des de 0 anys

CaixaBank - MyBox

0
608
Taller iniciació musical
Els cursos seran de mitja hora setmanal

Mitja hora semanal per iniciar als xiquets en la música és l’activitat que proposa el Casal Jaume I de la Vall d’Albaida; es tracta així d’un Taller d’Iniciació Musical a partir de 0 anys que cada dilluns en dos torns, a les 19 i a les 19,30 que s’impartirà al local d’Ontinyent i que tindrà un cost de 20 euros mensuals.

Les classes seran impartides per Maria Valero, pedagoga musical que imparteix el mètode d’Educació Musical Willems, i que consisteix en un mètode modern basat en les relacions psicològiques existents entre la música i l’esser humà.

El taller, segons expliquen els promotors, pretén “proporcionar als ments un espai i un llenguatge nou a través del qual experimentar sensacions i emocions. La música, els instruments, les danses… els permeten comunicar allò que passa al seu interior sense necessitat de dominar les paraules”. Així amb esta iniciació es permetrà que els xiquets “siguen capaços de dur el tempo, seguir el ritme… en genera, entendre tot un seguit d’elements musicals encara que no sàpiguen el seu nom abstracte”.

Les sessions s’oranitzaran en 4 blocs de treball: desenvolupament auditiu, desenvolupament rítmic a través dels cops, cant i cançons i moviments corporals naturals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here