El Casal Jaume I de la Vall d’Albaida celebra el seu 10é aniversari amb diversos actes culturals

0
531
Casal Jaume I Vall d'Albaida
El casal compleix 10 anys

El Casal Jaume I de la Vall d’Albaida, situat a la Plaça Mestre Ferrero d’Ontinyent, inicia este cap de setmana els actes de celebració del seu desé aniversari des que va obrir les portes a la comarca. L’entitat associada a Acció Cultural del País Valencià oferirà diverses activitats culturals que van des de les exposicions fins a les xarrades participatives.

Així des de hui fins el pròxim 6 de novembre s’oferirà l’exposició de l’artista alcoià Antoni Miró en la qual “ens convida a reflexionar, emocionar-nos i pensar una relació amb el nostre entorn marcada pel respecte a través del fil conductor d’aquesta exposició, la bicicleta” expliquen des de l’organització.

Una altra de les ofertes serà el cicle ‘Altermirades’ amb el qual es pretén oferir “una visió de les diferents òptiques que s’estan treballant des de diversos àmbits (la història, l’art, la literatura, la medicina, l’agricultura…)” a través de diversos professionals.  Així des del Casal apunten que “en totes aquestes disciplines hi ha línies d’investigació o de treball que no són molt o gens conegudes, però en canvi, estan dotades d’arguments i legitimitat suficents per se escoltades”. Per iniciar el cicle Vicent Marí, agricultor de l’Horta de València, oferirà esta vesprada a partir de les 20h la xarrada titulada ‘Retornar a la terra’.

En els propers mesos s’oferiran les xarrades ‘Lactància materna’ el 20 de novembre a càrec del Grup Nodrissa (grup de suport a la lactància materna de la Marina Alta). El 22 de gener serà ‘Darrers descobriments de la pintura gòtica de la corona Catalano-Aragonesa. Jacomart-Reixac. Jaume Huguet’ a càrrec de l’historador de l’art Josep A. Ferre. Rosa Bodí parlarà sobre la ‘Psicoteràpia com vehicle de salut’ el 19 de febrer i el 16 d’abril ‘Teoria dissident de la SIDA’ a càrec del doctor Enric Costa.

Per a més informació podu consultar la pàgina web: http://www.casalvalldalbaida.tk/

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here