El carrer La Barca repeteix primer lloc al concurs de carrers engalanats de les Festes de Tavernes de la Valldigna 2018

0
936
La Barca, primer premi carrers engalanats.

El concurs de carrers engalanats ja té guanyador. El carrer La Barca ha aconseguit revalidar un any més el primer lloc a este concurs en què els veïns de Tavernes dediquen el seu ingeni i esforç a decorar i fer seu l’espai públic.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan; i la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud; acompanyats de la corporació municipal, un jurat professional i alguns veïns, han fet la tradicional cercavila pel carrers engalanats, amenitzada per la música dels Dolçainers de la Valldigna.

El segon lloc ha estat per a la decoració del carrer Sant Antoni, sota el lema Valldigvegas. El tercer lloc del calaix l’ocupa el carrer Sant Roc, que ha decorat el carrer sota el lema Jocs i atzar.

A més, també han participat en el concurs els carrers Sant Miquel, amb una decoració sota el lema Disneyland i el carrer Alacant, qui ha escollit una decoració esportiva sota el lema Poliesportiu.

Jordi Juan, alcalde de Tavernes, ha agraït el treball i esforç dels veïns per continuar “una de les tradicions més boniques de Tavernes”, i ha ressaltat la importància d’esta activitat en la cohesió del veïnat i en la reivindicació del gaudi de l’espai públic.

L’ajuntament de Tavernes reparteix un total de 2.500 euros entre els 5 carrers participants. Les quanties han variat segons el premi. 800 euros per al guanyador, 700 euros per al segon classificat, i 600 per al tercer. La resta de participants reben un premi econòmic de 200 euros com a agraïment a la seua participació i al seu esforç.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here