El candidat de Compromís a Sagunt Pepe Gil presenta el seu projecte polític a la militància

0
1159
Pepe Gil.

Gil demanà a l’acte de presentació de la seua candidatura el suport dels afiliats i afiliades de cara a les pròximes eleccions municipals

Pepe Gil, candidat a encapçalar la llista electoral de Compromís a Sagunt, presentà davant la militància del partit les línies bàsiques del seu projecte. Un acte dirigit pel secretari local Lluís Alcaide que aprofità el seu torn de paraula per lloar la dedicació i capacitat de treball del candidat: “Tinc una especial estima per Pepe. Una persona treballadora, molt eficient, i que soluciona els problemes de la gent. A partir d’ara ha de tindre a tota la gent darrere per a conformar la candidatura i generar eixa il·lusió amb la qual hem de continuar treballant per tota la ciutat.”

L’actual portaveu Quico Fernández, també va intervindre per remarcar que “a banda de la indubtable capacitat de treball que ha demostrat estos anys, Pepe suposa l’exemple perfecte de lleialtat al projecte. És una persona que sempre ha estat, pròxima a la gent, i que té sobrada experiència i coneixement del funcionament d’este ajuntament.” Pepe Gil començà la seua presentació recordant a totes les persones que treballen pel projecte polític de Compromís i agraint especialment a Quico Fernández la seua dedicació i la tasca realitzada en la seua etapa com alcalde: “Els resultats no són mai fruit de la casualitat. Treball, treball, i treball. Hem de ser justos i donar les gràcies a les persones que han estat i estan ahí darrere: regidors, assessors, afiliats, simpatitzants… Tots són importants en el nostre projecte”.

El candidat va continuar la seua intervenció fent un resum de totes les fites assolides per Compromís al govern, i dels projectes ideats i duts a terme per la formació nacionalista que han canviat de manera notable la imatge de la ciutat per sempre. Respecte a la situació actual, es mostrà molt crític amb la gestió econòmica duta pel seu soci de govern socialista: “és cert que portem dos anys tancant l’exercici en negatiu i anem camí d’un tercer. A més, vivim un abandó mediambiental del territori preocupant, i existeix per part de la resta de partits una falta manifesta d’equilibri a l’hora de pensar Sagunt com a ciutat. Tot açò unit a una política actual on prima la imatge front als fets obliga a donar un pas endavant i afirmar que ja és hora de canviar el rumb. Quan un equip no funciona cal canviar a l’entrenador. Crec que ha arribat el meu moment, estic ben format i preparat per a ser el pròxim alcalde de Sagunt.”.

Per acabar, Gil demanà el suport dels seus este dissabte 5 de novembre, quan la militància mostrarà si està d’acord amb la seua candidatura en la jornada reservada per a les votacions en les primàries del partit: “Sóc conscient que sóc l’únic candidat a encapçalar la llista de Compromís. Tot i semblant que l’elecció esdevé més fàcil, necessite del suport majoritari de vosaltres de cara a liderar el projecte. Podeu estar segurs que el meu treball serà incansable i portaré i defensaré a l’ajuntament les propostes del partit com han vingut fent els meus antecessors”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí