El Camió de les arts volant portarà a Xeresa una òpera de Mozart

0
691
Xeresa
Teló del Camió de les arts volant.

El Camió de les arts volant és un projecte de difusió cultural del Palau de les Arts i la Diputació de València, amb l’objectiu de fer arribar l’òpera a qualsevol racó de la nostra geografia.

Aquesta ja és la seua tercera edició, en la qual recorrerà 12 municipis per compartir el singspiel de Mozart Bastià i Bastiana, representada per Cantants del Centre Plácido Domingo acompanyats al piano. A més, compta amb el suport de personal tècnic de Les Arts per a la posada en escena.

En cada actuació es fa el muntatge per convertir el camió en un escenari, amb tot el necessari per representar una òpera: decorats, il·luminació i so. Aquest un muntatge es fa a qualsevol lloc del municipi visitat que reuneix un mínim de tranquilitat i qualitat acústica.

En aquesta ocasió, el camió començarà a rodar el 29 de juny a Albaida, i, després de fer diverses visites a municipis de la demarcació de València (Llosa de Ranes, Llombai, Xella, Macastre, Alzira, Sollana, Xulilla, Pobla de Vallbona, Senyera i Silla), visitarà Xeresa.

La fita a Xeresa serà el diumenge 21 de juliol. Aquesta serà la única ocasió en que es vorà al Camió de les arts volant visitar la comarca de la Safor-Valldinga. Sent aquest dia l’acabament de la seua gira per al que resta de 2019.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí