El bus municipal d’Alzira compta amb 267.000 usuaris en un any malgrat l’afectació de la pandèmia de la COVID-19

0
1065
Autobús de transport públic d'Alzira

Coincidint amb el confinament els mesos d’abril i maig són els que registren les xifres més baixes

Entre novembre de 2019 i novembre de 2020 el servei d’autobús municipal d’Alzira ha comptat amb un total de 266.802 usuaris. Des de l’Ajutnament d’Alzira s’exlica que el servei de transport urbà a la ciutatha continuat realitzant-se en 2020, seguint les mesures sanitàries establides pel Ministeri de Sanitat.

A causa de la situació derivada per la pandèmia, confinament inclòs, el nombre d’usuaris en el transport urbà s’ha vist reduït. Així coincidint en el confinament els mesos d’abril i maig són els que registren les xifres més baixes, mentre que febrer de 2020 ha sigut el mes que té un major nombre d’usuaris del transport públic.

El que no ha parat de créixer és l’expedició del carnet Bono Social, la qual cosa ha permés que un poc més de 164.000 viatges estiguen acollits a este tipus de modalitat a l’hora d’utilitzar l’autobús municipal. Una vegada més febrer de 2020 ostenta la major xifra de persones que han utilitzat el Bono Social.

«Estes xifres demostren que a pesar de la incidència a la baixa d’usuaris en els mesos de confinament per la pandèmia i de les mesures de seguretat, que sempre es complixen, i que poden dissuadir a l’hora de fer ús del servici, Alzira és una ciutat on el transport públic compta amb una elevada repercussió en la seua utilització, ja que prop de 45.000 habitants, quasi 267.000 usuaris han fet ús de l’autobús municipal», segons Fernando Pascual, regidor encarregat de l’àrea de Serveis Urbans.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí