El Bus de la Llengua visitarà Oliva el 20, 21 i 22 de setembre

0
1377
Cartell de presentació de l'activitat.

El Bus de la Llengua és un projecte de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat que forma part de la campanya institucional Sempre Teua, orientada a la promoció social del valencià.

L’ajuntament d’Oliva, conscient de la importància d’aquest tipus de projectes, s’ha sumat a la llista de parades d’aquest autobús lingüístic, i és per això que els pròxims dies 20, 21 i 22 de setembre rebrà la visita del Bus de la Llengua.

L’autobús estacionarà al Parc de l’Estació i l’horari de les seues activitats serà de de 13 a 15.30 h, el dijous dia 20 i divendres dia 21, i de 12 a 14 h i de 15 a 20 h, el dissabte dia 22.

D’entre les activitats que podran gaudir tots aquells que s’apropen a participar, destaquen tallers lúdics i interactius per a tota la família. Aquests es caracteritzen per tindre un component lúdic i didàctic, ja que el que es pretén és promoure la diversitat lingüística a través dels jocs.

El regidor de Cultura, Enric Escrivà, ha animat el públic a acudir en família i descobrir l’oferta lúdica del Bus de la Llengua, “una manera divertida d’aprendre més sobre la nostra llengua i incentivar el seu ús social, tot a través de tallers creatius per a totes les edats.”

Els alumnes de 6é de Primària dels col·legis d’Oliva visitaran el bus dijous i divendres de matí, en horari escolar. Visites planificades per l’Agència AVIVA de promoció el valencià de l’ajuntament d’Oliva.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí