El BOP publica les bases per a la contractació dels serveis de bar a la platja de la Fustera de Benissa

0
806
Platja de la Fustera de Benissa.

El Butlletí Oficial de la Província ha publicat les bases que han de regir la contractació dels serveis de Bar i el servei de lloguer de Caiac Surf en la platja de la Fustera de Benissa.

Aquest anunci, que contempla la concessió del servei durant els pròxims dos anys, amb possibilitat de prorrogar durant dos més, suposa regular la prestació d’aquests serveis mitjançant una concessió que aporta a l’Ajuntament una important font d’ingressos.

De la mateixa manera, les bases contemplen dins dels seus barems de puntuació la realització de millores en les obres, equipament e instal·lacions, així com una proposta estètica adaptada a l’entorn i la qualitat de les instal·lacions. I és que la nova persona o empresa adjudicatària haurà de realitzar millores en els banys ja existents, entre altres treballs.

Aquests criteris són dos dels elements determinants a l’hora de puntuar les ofertes, elements que suposen una clara aposta per la qualitat del servei i la seua adaptació als paràmetres d’un entorn únic com el de la platja de La Fustera.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here