El Bloc proposarà demà al ple la creació del consell econòmic i social d’Albaida

0
989
Josep Albert
Josep Albert, regidor del Bloc

El grup municipal del Bloc d’Albaida proposarà en el ple ordinari de demà de l’ajuntament la creació del Consell Econòmic i Social d’Albaida «amb l’objectiu de poder planificar el desenvolupamet econòmic i social de la ciutat, així com debatre i proposar totes les mesures adients per a millorar la situació socioeconòmica i laboral d’Albaida» segons afirma el portaveu nacionalista Josep Albert. En este organisme hi hauria la participació -apunta el Bloc- de tots els agents econòmics i socials del municipi com els partits polítics, sindicats, empresaris, comerciants i associacions.

Albert ha justificat la mesura afirmant que «la situació econòmica i laboral en la que ens trobem actualment a Albaida, amb 573 persones aturades, el que suposa quasi el 20% de la població en edat de treballar, reclama que les administracions, en aquest cas l’Ajuntament d’Albaida, adopte totes les mesures opotunes per a fer front a la crisi econòmica i a la desocupació».

Josep Albert ha apuntat les guies per les quals apostarien els nacionalistes, així diu que «cal un pacte local que canvie la política de la promoció econòmica que es porta a terme des de l’ajuntament i oriente el treball a desenvolupar per tots els agents socials d’Albaida de cara a garantir tant un futur d’activitat econòmica per a la nostra ciutat com una aposta per la diversificació econòmica que, ara més que mai, és totalment necessària». El dirigent local també subratlla que «cal ampliar les tasques que puguen portar a terme des del consistori les agents de desenvolupament local de cara a fomentar les polítiques actives d’ocupació».

Finalment el regidor del Bloc reclama a l’ajuntament que execute la proposta del viver d’empreses «que és va aprovar en l’anterior legislatura per unanimitat del ple de l’ajuntament i que per unes raons o altres pareix que l’equip de govern del PP no vullga mai portar a terme, quan entenem  des del Bloc que és una mesura que pot ajudar als joves emprenedors en l’inici de la seua activitat».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí