El Bloc farà una xarrada per parlar del projecte de desdoblament de les vies del tren al pas per l’Alcúdia

0
862
Estació l'Alcúdia de Crespins
El projecte suposarà un increment de trànsit ferroviari

El Bloc oferirà a l’Alcúdia de Crespins el pròxim dijous 10 de desembre una xarrada sobre el projecte de desdoblament de la línia fèrria al pas per esta localitat i que també afectarà la veïna de Canals. Sota el títol ‘La barrera definitiva’ l’acte comptarà amb els regidors nacionalistes de l’Alcúdia de Crespins, Joanjo Masó, i de Canals, Joan Carles Pérez, i es desenvoluparà a la seu del Bloc a l’avinguda Blasco Ibàñez n.16 a partir de les 20h.

Des de l’organització de la xarrada s’explica que «el pas de l’AVE per la comarca provocarà que els trens de mercadereis tornen a passar per l’estació», este fet suposarà així un augment de trànsit ferroviari per la qual cosa «des del Bloc ens estem movent per tal d’evitar que la via del tren es convertisca en una barrera que separe dues parts del poble, així com que talle la comunicació amb Canals».

El partit nacionalista afirma que la xarrada buscarà parlar al voltant d’una «solució satisfactòria» per a la qual cosa es pretén recollir les idees i suggeriments del públic assistent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí