El Bloc demana l’execució de la millora de la carretera Bocairent-Banyeres paralitzada des de fa 6 anys

0
861
CV-81 Bocairent
La CV-81 conté diverses mitges rotondes

El Bloc demanarà a les Corts Valencianes que s’inste a la Conselleria d’Infraestructures a agilitzar l’actuació a la carretera CV-81 que comunica les localitats de Bocairent i Banyeres de Mariola. Este projecte, que hauria de suposar una millora de la seguretat vial rebaixant la seua sinistralitat, va estar aprovat al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana el 18 de desembre de 2002 però encara no s’ha executat.

La intervenció preveu realitzar obres entre els punts quilomètrics 15,5 i 19 que eliminaria cinc mitges rotondes «de gran perill per als vehicles» segons apunta el portaveu del Bloc, Enric Morera, «atesa la velocitat mitjana dels vehicles en la via, la falta de visibilitat en algunes d’elles, i els canvis de rasant».

El líder nacionalista apunta que la carretera CV-81, a banda comunicar les dues poblacions «és la sortida natural cap a Alacant i Madrid, és utilitzada pels veïns i veïnes per desplaçar-se a València i a la Serra de Mariola».

Esta petició d’agilitzar el projecte ja va estar demanada pel ple municipal de Bocairent per unanimitat de tots els grups polítics el passat mes de febrer.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí