El Bloc demana l’estudi que aconsella retallar els serveis del futur Hosptial d’Ontinyent

0
1001
Josep Maria Pañella
Josep Maria Pañella, amb la regidora Cristina Suñer

El diputat a les Corts del Bloc, Josep Maria Pañella, ha preguntat al conseller de Sanitat, Manuel Cervera, sobre la pèrdua de serveis que tindrà l’Hospital que contruirà la Generalitat a Ontinyent. Així ha afirmat que els sindicats informen que hi ha serveis sanitaris «que el departament i l’Hospital d’Ontinyent han perdut, al passar estos a les mans privades, i que no van a recuperar-se i que no existiran en el nou Hospital d’Ontinyent».

Pañella ha demanat coneixer així «en base a quin estudi o previsió es construeix el nou Hospital d’Ontinyent» ja que «el nou centre no podrà resoldre els problemes sanitaris de l’atenció especialitzada del departament». El diputat nacionalista lamenta, per tant, que «la nova infraestructura que es construirà al Pla de Sant Vicent, ja serà insuficient per a atendre les necessitats actuals dels usuaris» i pregunta així al conseller si considera «un fet normal que els usuaris del nou hospital d’Ontinyent hagen de continuar emigrant a altres comarques -en referència a l’Hospital de Xàtiva- per a veure resolta la seua necessitat».

Josep Maria Peñella finalitza el qüestionari preguntant si la conselleria de Sanitat te previst elaborar «un estudi que desenvolupe la cartera de serveis que demanda i necessita la població d’Ontiyent i de la comarca i que cobrisca totes les àrees assistencials necessàries perquè la població tinga cobertura completa».

A més a més el diputat recorda que la desinformació va mes enllà dels partits polítics i de la ciutadania ja que els sindicats de l’àrea sanitària 14 Xàtiva-Ontinyent «han reclamat a la conselleria de Sanitat que informe del Pla Estratègic del nou Hospital d’Ontinyent al Consell de l’àrea de Salut» per a conéixer «les característiques específiques que tindrà i la cartera de serveis que prestarà el sanatori».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí