El Bloc demana a la Generalitat que destine 20 milions al nou Hospital d’Ontinyent en el 2010

0
984
Hospital Ontinyent
Morera demana que la principal inversió es faça el 2010

El secretari general del Bloc, Enric Morera, ha reivindicat este matí  que s’inverteixquen 20 milions d’euros dels pressuostos de la Genralitat de 2010 per construir el nou Hospital d’Ontinyent, esta petició l’ha feta el dirigent nacionalista a la capital de la Vall d’Albaida dins una roda de premsa on ha demanat una major inversió de la Generalitat per a esta comarca.

A més a més el diputat del Bloc a les Corts Valencianes -que ha estat acompanyat per l’alcalde de l’Olleria Julià Engo i per regidor d’Ontinyent Pepe Pla- ha demanat també 7 milions d’euros per a la carretera CV-60 entre l’Olleria i Terrateig, així com 1,4 milions per a l’aparcament del barri de Poble Nou i 1 milió per a la Ciutat Universitària  a Ontinyent. Per una altra banda es considera necessària la inversió de 612.000 euros per a la Casa de la Cultura i les aules de música d’Agullent, així com 500.000 euros  per a l’adequació del centre d’educació musical de l’Olleria.

Els polítics comarcals Pla i Engo han tornat a afirmar que la comarca ix «marginada» amb els pressupostos de 2010 i que «any rere any va reduint-se la quantitat que la Generalitat destina a la Comarca» ha afirmat el regidor d’Ontinyent.

Enric Morera ha anunciat que totes estes esmenes ja estan presentades i, a més a més apunten que s’ha demanat un canvi de partides en la Conselleria de Turisme perquè les festes populars de la comarca i els Moros i Cristians tinguen una subvenció especial. Així Morera ha recordat que estes festivitats «són un referent turístic de l’interior valencià i mereixen tindre ajudes oficials i, com és el cas d’Ontinyent, que enguany celebra el 150 aniversari, hem demanat 150.000 euros de subvenció, com també hem demanat per a altres celebracions de la Vall d’Albaida».

D’una altra banda el dirigent del Bloc també ha anunciat a Alcoi que proposaran a la Generalitat invertir al menys 16 milions en la modernització de la línia fèrria Xàtiva-Alcoi. Morera explica que esta partida apareix als pressupostos de 2010 com «línies d’actuació per a assolir l’objectiu» però «sense consignació pressupostària» i lamenta la perllongació en el temps de la rehabilitació d’esta infraestructura.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí