El Bloc d’Albaida organitza una taula rodona per parlar de la crisi econòmica a la localitat i a la Vall

0
885
Josep Albert
En el debat participarà el regidor del Bloc Joan Albert

El Bloc d’Albaida ha organitzat per al pròxim dissabte 12 de desembre una taula rodona amb el títol ‘La crisi econòmica a Albaida i la Vall: propostes i solucions’, iniciativa que tidrà lloc a la Nau de la Música a les 19,30h. Els participantsen l’acte seran el secretari general de l’Assocació d’empresaris Tèxtils de València (Ateval), Pepe Serna, l’economista i articulista del Levante-EMV Rafael Beneyto, Ramon Soler, empresari d’Albaida, i els membres del Bloc Josep Albert -regidor a Albaida- i Càndid Penalba, secretari local.

Des del partit nacionalista s’afima que esta taula redona «pretén obrir el debat sobre totes aquelles idees i projectes que els representants empresarials, sindicals  i polítics poden aportar per a poder superar  i afrontar aquesta situació de la crisi que ens està afectant». El regidor albaidí Joan Albert afirma que «ara és el moment de tirar endavant, de mirar cap al futur, d’escoltar propostes, de plantejar solucions i, en definitiva, de trobar una eixida positiva a aquesta situació en la qual ens trobem».

Segons les dades de l’enquesta de població activa la localitat d’Albaida ha patit un augment de l’atur en el mes de novembre del 2,46% i té ara un total de 624 persones sense treball (un 67,3% més d’aturats que el novembre de l’any 2008). Pel que fa a la comarca l’atur ha augmentat un 2,56% arribant així als 8.166 desocupats (un 42,26% més de gent sense treball que fa un any).

El Bloc d’Albaida manifesta que esta aformació aposta «pel debat enriquidor d’idees, per realitzar propostes i plantejar solucions i no per quedar-se de braços creuats mentre la crisi es cobra molts llocs de treball al nostre voltant».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí