El Bàsquet Benigànim presenta els nous cursos de formació d’àrbitres de la Federació

0
1040
Bàsquet Benigànim
El CBB apunta la possibilitat de fer també un curs d'entrenador

El Club Basquet Benigànim (CBB) ha presentat els concursos que s’impartiran a partir del pròxim 21 de desembre d’Oficial de Mesa (COM) i d’Iniciació a l’Arbritratge (CIAR) amb els quals es facultarà per exercir estes funcions tant a les competicions de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) com als XXVIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. El termini d’inscripcions acaba demà dijous dia 17 i les classes s’impartiran a l’IES les Foies de Benigànim.

En la presentació dels cursos feta a l’Ajuntament de Benigànim van estar presents el president de la FBCV, Salvador Fabregat, el vicepresident del CBB Rafa Gomar, l’alcalde de Benigànim Juan Antonio Puchades i el responsable del patrocinador del CBB Ópticas Vistalia Benigànim-l’Olleria, Salvador Talens.

Fabregat ha agraït als organitzadors la seua col·laboració per impartir estos cursos del Comité Tècnic Arbitral (CTA) i ha apuntat que el fet de que es facen a Benigànim «és la millor prova de la disposició de la FBCV de portar les activitats allà on hi haja demanda» afirmant a més a més que esperen «un alt nombre de participants».

Per la seua banda l’alcalde de Benigànim ha reconegut el treball del CBB afirmant que «està donant un impuls al bàsquet com mai s’havia conegut». A més el vicepresident del CBB va avançar que l’objectiu del club és «poder fer més endavant un Curs d’Arbitratge (CAR) i fins i tot un curs d’entrenador». Així Rafa Gomar ha afirmat que «cada vegada tenim més afició ací i volem formar a la nostra gent. Volem seguir tenint l’ajuda de l’Ajuntament i de la Federació».

Salvador Talens finalment va recordar que Ópticas Vistalia ha estat des de la fundació del CBB el 2004 el patrocinador oficial i ha manifestat que «estem oberts a col·laborar en qualsevol iniciativa d’este tipus».

Estos cursos estan orientats per a persones majors de 14 anys i té un preu d’inscripció de 10 euros per al COM i de 15 per al CIAR. La possessió d’estos títols capaciten per ser cronometrador i anotador tant en competicions dels Jocs Esportius com en federades. En el cas de CIAR en competicions de Jocs Esportius i les pràctiques (a través de partits) que es realitzen després d’aprovar l’examen en tots dos cursos, ja són cobrades.DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí