El Santander accepta l’oferta de Xàtiva pel monestir de Santa Clara que haurà d’estar pagat per 2 milions en 2021

0
1143
Reial Monestir de Santa Clara de Xàtiva

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha anunciat que la formalització de la compra del Reial Monestir de Santa Clara es farà en un acte públic que se signarà el divendres 21 de desembre

El Banc de Santander ja ha acceptat formalment l’oferta de l’Ajuntament de Xàtiva de 2.050.000 euros per comprar l’antic Reial Monestir de Santa Clara, un immoble del segle XV declarat Bé d’Interés Cultural (BIC) i que serà destinat per ser futura seu judicial de la ciutat.

Ho ha anunciat l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, a través de les xarxes socials amb una imatge del document d’aprovació en el que es determinen les condicions de pagament, i que en última instancia indica que la compra haurà d’estar abonada en el primer trimestre de 2021.


D’est forma, segons el mateix document, els primers 500.000 euros s’hauran de pagar encara en els menys de 40 dies que queden de 2018, després mig milió en el primer trimestre de 2019 i la mateixa quantitat en 2020, mentre els 550.000 euros restants quedaran per abonar en el mateix periode de 2021.

Roger també ha anunciat que la formalització de la compra es farà en un acte públic que se signarà el pròxim divendres 21 de desembre.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí