El 4t Ral·li Fotogràfic ‘Natura i poble’ d’Agullent fomentarà la fotografia entre els menuts

0
973
El ral·li tindrà lloc este diumenge
El ral·li tindrà lloc este diumenge

Agullent celebra este diumenge 5 de junt la quarta edició del Ral·li Fotogràfic ‘Natura i Poble’ que està organitzat per les regidories de Turisme i Medi Ambient , amb el suport de nombroses associacions així com l’Estudi Fotogràfic Pedro.

El ral·li pretén fomentar l’afició a la fotografia i per això atorga un premi al millor autor local dotat amb 100 euros bescanviables als comerços locals i un premi infantil-juvenil dotat amb 50 euros en material de fotografia i una sessió de fotografia d’estudi. A més, en tant que el ral·li proposa dues seccions a concurs o temàtiques, que són “poble” i “natura”, les fotografies que el jurat considere les més destacades en cadascuna de les dues seccions, rebran un premi dotat amb 200 euros, més un lot de productes local.

Les bases íntegres i la inscripció al ral·li es poden consultar al bloc: ralliagullentfotos.blogspot.com.es. Com cada edició del ral·li, el diumenge de matí mentre els participants formalitzen les acreditacions, les Ames de Casa els rebran amb un tastet de coques dolces, herberet casolà, timonet i cafenet. Els participants al ral·li 2016 tindran la possibilitat de descobrir la recent oberta senda interpretativa pel barranc de la Font Jordana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here