El 17 de juliol se celebrarà el ple per investir a Toni Gaspar com a nou president de la Diputació de València

0
568
Jorge Rodríguez i Toni Gaspar

La Junta de Portaveus també estableix per a este dijous dia 12 el ple en el s’acceptarà el cessament de Jorge Rodríguez com a president de la Diputació

La Diputació celebrarà dos sessions plenàries extraordinàries els propers dies 12 i 17 de juliol per acceptar la renúncia de Jorge Rodríguez i nomenar el nou cap de la corporació, l’actual diputat d’Hisenda Toni Gaspar (PSPV).  Així s’ha acordat en la Junta de Portaveus de l’ens provincial en la reunió celebrada aquest matí i presidida per la vicepresident a Maria JosepAmigó.

El dijous dia 12 de juliol a les 12h se celebrarà un plenari extraordinari en el que s’acceptarà la renúncia del president Jorge Rodríguez i el cessament del seu equip assessor. Així mateix, a les 13h es reunirà el Consell d’Administració de Divalterra.

El següent dimarts 17 de juliol se celebrarà una segona sessió extraordinària del ple de la Diputació en la que tindrà lloc la presa de possessió del nou que substituirà a Rodríguez, en este cas serà Rebeca Torró, qui també desenvolupa actualment les funcions d’alcaldessa d’Ontinyent per delegació de Rodríguez. A continuació, en aquest mateix plenari, es durà a terme el nomenament del nou president de la corporació provincial, Toni Gaspar.

Així mateix, els portaveus dels distints grups han consensuat la celebració del plenari ordinari del mes de juliol el proper dimarts 24.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here