El 03347 porta la grossa de la Loteria de Nadal a Xàtiva, Ontinyent, Bocairent, l’Alcúdia, Llíria, València, Manises i Paterna

0
4379
Administració de lotería

La Grossa de la Loteria de Nadal ha estat molt repartida pel territori estatal, però també per les comarques valencianes. El 03347 ha arribat a les localitats de Xàtiva, Ontinyent, Bocairent, l’Alcúdia, Llíria, València, Manises i Paterna, repartint 4 milions a la sèries, és a dir 400.000 euros per dècim.

A Llíria el premi ha estat venut a l’administració del carrer Sant Francesc; a Xàtiva a l’administració del Centre Comercial Plaza Mayor; a València a l’administració del Carrer Maria Cristina; a l’Alcúdia a l’administració de la Plaça del País Valencià; a Paterna a l’administració de l’Avinguda 1 de Maig; a Manises a l’administració del carrer Maestro Guillem; a Bocairent a l’administració del carrer Joan de Joanes; a Ontinyent a l’administració del carrer Diputació.

A Llíria la propietària d’una tenda d’ultramarins ha venut set dècims de la grossa que suposen un premi de 2,8 milions d’euros, a través d’una màquina de loteries. A Bocairent el Bar Solbes han repartit el primer premi també a través d’una màquina de terminal de loteries.

Consulta els municipis i números premiats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí