El 02308 porta un cinqué premi de la Loteria de Nadal a Castelló de Rugat, Xàtiva, Manises, Sagunt, Gandia i Torrent

0
5481
Administració de loteria

L’últim cinqué premi que ha repartit la Loteria de Nadal ha estat repartit a diverses localitats de les comarques valencianes: Castelló de Rugat, Xàtiva, Sagunt, Manises, Torrent, Gandia i València a través del número 02308. El número està premiat amb 60.000 euros a la sèria, és a dir, 6.000 euros el dècim.

El mateix número també ha premiat localitats de les comarques alacantines com Benidorm, Alacant, Oriola, Cocentaina i Torrevella, així com a la castellonenca Xilxes.

A Castelló de Rugat ha caigut a l’adminstració de loteria n.1 de l’Avinguda Sant Vicent; a Manises a l’aministració n.3 del carrer Maestro Guillem; a Sagunt a l’administració del Centre Comercial l’Epicentre i a l’administració del carrer Verge del Carme; a Xàtiva a l’adminstració del Centre Comerical Plaza Mayor; a Benidorm a l’administració de l’Edifici Rosaleda al carrer Jaume I; a l’administració del Carrer Colom de la Vila Joiosa; a l’administració del carrer Padre Méndez a Torrent; a l’administració del Passeig Marítim de Neptú a Gandia; a l’administració Humanista Mariner de València.

Consulta els municipis i números premiats.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here