Ecovidrio instal·la sis contenidors de vidre en l’Alqueria de la Comtessa

0
1168

El Consorci per a la gestió de residus V5 ha arribat a un acord amb Ecovidrio segons el qual Ecovidrio posa a disposició dels ajuntaments i mancomunitats contenidors de vidre (iglús). És per aquest motiu que des del Consorci han centralitzat les peticions d’iglús de tota la seua àrea de gestió.

L'Alqueria de la Comtessa
Contenidor de vidre en l’Alqueria de la Comtessa.

En l’Alqueria de la Comtessa s’han instal·lat sis contenidors que es situen en: avinguda Ausiàs March, carrer Joan Carles I, gasolinera Carretera de Piles, Family Cash, avinguda País Valencià (Centre Ocupacional- ASMISAF) i a la travesia Sataia.

Per a l’alcalde Voro Femenía “l’objectiu és aconseguir un increment de la taxa de reciclatge de vidre en la localitat. El vidre que es deposita als contenidors es recicla al 100% i s’utilitza per a la fabricació de nous envasos, de manera indefinida i sense perdre les propietats originals, per la qual cosa reciclant vidre evitem el creixement dels abocadors. A més, també és un element clau en la lluita contra el canvi climàtic perquè al utilitzar vidre reciclat en la fabricació de nous envasos, s’evita l’extracció de matèries primeres de la naturalesa, evitant l’erosió dels sòls i la desforestació del nostre entorn, i minimitzant també l’emissió de CO2 en el procés de fabricació. Tots ells elements claus en la transició cap a l’economia circular i abandonar ja per totes el model d’utilitzar i llençar”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí