Dur enfrontament entre La Vall ens Uneix i PSPV per l’Oficina Comarcal de Diputació a Ontinyent

0
1280
Rebeca Torró i Natalia Enguix

La número 2 de La Vall ens Uneix, Natalia Enguix, acusa a Rebeca Torró de tindre «bloquejat» el projecte, i la socialista contesta que fins acabar la gestió de Jorge Rodríguez no es va impulsar l’oficina

L’última setmana de campanya electoral ha endurit la dialèctica enfrontada entre PSPV i la Vall ens Uneix, l’anterior partit de Jorge Rodríguez i la formació independent que ha impulsat per a estes eleccions. Ara ha estat arran de la no posada encara en marxa de l’Oficina Comarcal de Diputació, motiu que ha servit per acusar-se de mala gestió i d’instrumentalitzar el cas.

Des de La Vall ens Uneix la número dos de la llista Natalia Enguix ha manifestat que l’oficina «hauria d’estar ja en funcionament» a un baix comercial del Carrer Major. Enguix assegura que «quan ens en vam anar de la Diputació, fa quasi un any, els tràmits estaven molt avançats i la previsió era que els veïns d’Ontinyent deixaren d’anar a Albaida a realitzar gestions com els rebuts del Consorci de fems”.

Enguix ha acusat directament a Rebeca Torró, secretaria general del PSPV d’Ontinyent afirmant que l’oficina «roman bloquejada per l’àrea d’Hisenda», departament gestionat per Torró a Diputació. Així la integrant del partit de Rodríguez afirma que desconeix per què no s’ha posat en funcionament la nova oficina comarcal de la Diputació, una instal·lació que «formava part del projecte de comarcalització de la institució provincial que va impulsar Jorge Rodríguez des de la presidència».

Natalia Enguix conclou demanant suport per a la Vall Ens Uneix afirmant que és «essencial» aconseguir el diputat provincial perquè aquesta oficina es pose en marxa a Ontinyent, perquè en cas contrari «la resta de partits no tindrà gens d’interés a obrir l’oficina comarcal a Ontinyent, que és el primer pas per a obtindre l’Agència Tributària».

Rèplica de Torró

Rebeca Torró ha respost a Enguix afirmant que «és fals que els tràmits sobre la nova oficina de Gestió Tributària estigueren avançats fa un any. De fet, quan assumisc l’àrea d’Hisenda se m’informa que no hi ha hagut cap intenció formal ni proposta per escrit”. Tot al contrari, segons Torró, qui afirma que és en eixe moment quan s’encomana a Gestió Tributària que accelere els tràmits i es faça un estudi perquè determinen la viabilitat respecte a local, característiques i ubicació.

Amb tot apunta que del projecte de l’oficina a Ontinyent «està previst que s’informe en la pròxima comissió d’Hisenda de la Diputació de València», i que serà posteriorment quan es realitzaran les obres d’adeqüació, reafermant que serà «enguany» quan s’obrirà l’oficina.

Però les crítiques de Torró han anat més enllà afirmant que «Natàlia Enguix hauria de contrastar millor la informació i no fiar-se de qui li escriu les notes de premsa i qui posa en boca d’ella acusacions que no són certes, com ara la del bloqueig de l’oficina comarcal de Gestió Tributària de la Diputació». A més li ha volgut traure protagonisme a Enguix referint-se a l’expressió usada per la candidata de La Vall ens Uneix per dir «quan ens en vam anar de la Diputació», així torró ha dit que «és molt difícil que Enguix estiguera al corrent d’estos temes quan només era la que li duia l’agenda al president”. A més ha rematat la líder socialista local preguntant-se «si cal recordar els motius pels quals ‘se’n van anar de la Diputació'».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí