Dues persones investigades com a sospitoses de provocar incendis forestals a Vilamarxant

0
867

Dues persones estan sent investigades com a presumptes autores de dos focs a zones forestals de Vilamarxant la setmana passada.

S’han obert les diligències oportunes ja que se’ls atribuïx la suposada autoria de delictes d’incendi forestal per negligència, encara que les flames no van provocar danys de gravetat en cap de les dues zones afectades.

El primer incendi va tindre lloc a Monte Horquera, va afectar 5 parcel·les, i es van desallotjar una cavallerissa i alguns xalets. L’altre incendi va produir-se al Parc Natural del Túria, molt prop de la Casa de Fusta. Una persona va realitzar una crema, sense autorització i quan estava decretada preemergència per risc d’incendis forestals.

Les flames van iniciar-se dijous i, dissabte, l’incendi va revifar i va ser necessària la presència de bombers i d’unitats de la policia autonòmica, que ha sigut l’autoritat que, en este cas, ha obert les diligències corresponents.

Els suposats autors poden incórrer en un delicte, tipificat al Codi Penal, i castigat amb penes de 6 mesos a 2 anys de presó o de 6 mesos a 24 mesos de multa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here