Dues empreses d’Ontinyent faciliten 10.000 guants i 100 mascaretes al personal de l’Ajuntament

0
1359
Imatge de la neteja viària a Ontinyent

Aquest equipament està sent utilizat per les auxiliars del Servei d’Ajuda a Domicili, Policia Local i obres

10.000 guants, més de 100 mascaretes i 200 bates d’un sol ús és el material que aquesta setmana ha proporcionat l’empresa d’Ontinyent “Laborex, suministros y Seguridad laboral” a l’Ajuntament per garantir la seguretat del personal. Així mateix, l’empresa “Entidad Maya” també proporcionarà bates de teixit no teixit. Tot aquest material està sent ja utilitzat per les auxiliars del Servei d’Ajuda a Domicili del Departament de Serveis Socials, Policia Local i obres.

La regidora de Personal, Natalia Enguix, explicava que “amb tot aquest material podrem continuar garantint la protecció dels nostres treballadors i treballadores alhora que es presten serveis bàsics i essencials a la ciutadania”, manifestava. Aquest material està previst que s’amplie la setmana vinent en aproximadament mig millar de bates i prop de 700 mascaretes.

Per la seua part, la regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, destacava la importància de comptar amb tot aquest equipament en un moment complicat per a la ciutat. “Des de l’Ajuntament les auxiliars del Servei d’Ajuda a Domicili continuen treballant per garantir l’atenció de les més persones més vulnerables i, per això, ara disposen de l’equipament necessari per garantir no sols la seua seguretat sinó també dels usuaris i usuàries d’aquest servei”, manifestava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí