Dues dones detingudes per furtar i utilitzar targetes bancàries a Sueca, Corbera i Carcaixent

0
3093
La Guàrdia Civil ha detingut a les dues dones.

Quan les víctimes es disposaven a realitzar una operació en un caixer automàtic, les autores aprofitaven qualsevol descuit per a sostraure’ls la seua targeta o cartilla bancària i instants després extraure efectiu amb la mateixa

Dues dones de 22 i 43 anys han sigut detingudes per 9 delictes de furt de targetes i cartilles bancàries en els municipis de Sueca, Corbera i Carcaixent.

L’operació va començar l’any passat quan la Guàrdia Civil de Sueca va recepcionar diverses denúncies per furt de targetes i cartilles bancàries que els seus perjudicats eren persones d’edat avançada. Quan es disposaven a realitzar una operació en un caixer automàtic, les autores aprofitaven qualsevol descuit de la seua víctima per a sostraure la seua targeta o cartilla bancària i instants després extraure efectiu amb aquesta.

Durant la investigació, els agents van aconseguir descobrir que en els municipis de Corbera i Carcaixent existien delictes amb el mateix modus operandi.

Fruit d’aquesta investigació policial, el passat 26 de novembre de 2021, la Guàrdia Civil de Sueca va procedir a la detenció, en la localitat de Sueca, de les dues dones. Les autores, mitjançant aquests delictes, van aconseguir fer-se amb un efectiu de més de 7.700 euros.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Sueca.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí