Dues dones detingudes a Carcaixent que venien cocaïna i haixix en un bar

0
6221
Imatge de l'escorcoll de l'establiment fet per la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil també ha intervingut diferents quantitats de cocaïna, haixix, a més d’útils per a l’adulteració i distribució de la droga, 2.125 euros en metàl·lic i gran quantitat de telèfons mòbils

La Guàrdia Civi, dins de l’operació ‘Kikina’ ha detingut a dues dones a Carcaixent de 19 i 38 anys per la seua implicació en els delictes de tràfic de drogues.

En els registres practicats pels agents, tant en l’establiment que regentava una d’elles com en el domicili on vivien i que suposadament es desenvolupaven activitats il·lícites, es van confiscar diferents quantitats de cocaïna, haixix, a més d’útils per a l’adulteració i distribució de la droga, 2.125 euros en metàl·lic i gran quantitat de telèfons mòbils.


Segons les recerques les detingudes serien els encarregats de la venda a la menuda de substàncies estupefaents, concretament cocaïna i hachis des de l’establiment que regentava una d’elles.

Les actuacions per aquests fets han finalitzat i les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció n.6 d’Alzira.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí